Bucuresti, Bulevardul Corneliu Coposu 6-8, Cladirea Unirii View
0773.984.240
Propunerea noastra

solutii fresh pentru afacerea ta

web

Site-uri responsive

Preț de la 250 EURO

Un site responsive are capacitatea sa-si adapteze designul paginilor in functie de mediul de vizionare (desktop, laptop, tableta, telefon) pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai buna de navigare.

magazine virtuale

Preț de la 350 EURO

Spre deosebire de un magazin fizic, unul virtual iti ofera urmatoarele avantaje: vizibilitate sporita, reducerea costurilor de intretinere si posibilitatea de a comercializa o gama mai larga si un numar nelimitat de produse.

aplicatii web

Aplicatiile web sunt foarte populare datorita posibilitatii de a le actualiza fara distribuirea si instalarea software-ului pe nenumarate calculatoare si a faptului ca pot fi utlizate pe orice sistem de operare.

mentenanta web

Preț de la 10 EURO / luna

Mentenanta cuprinde o gama larga de servicii, pornind de la modificarea unei imagini sau unor informatii pana la redesign-ul complet al website-ului si ofera avantajul supravegherii permanente si interventiei rapide.

  etapele noastre: design . implementare . succes

promovare

SEO

Un site bine optimizat duce la o mai bună prezență în motoarele de căutare ca Google sau Bing. Datorita acestui fapt,site-ul tau are mai mulți vizitatori, mai multe persoane interesate și mai multe vânzări.

pay per click

Este cea mai rapida metoda de promovare online. Ajungi direct la publicul tau tinta prin campanii Google AdWords, Facebook Ads, Youtube si Instagram. Platesti doar atunci cand clientul acceseaza site-ul sau te apeleaza.

social media

Iti promovam brand-ul pe retele sociale ca Facebook, Google+, Twitter sau Instagram prin creearea paginilor de prezentare si elaborarea continutului acestora, de la editoriale la design grafic si implementare de concursuri.

e-mail marketing

Tineti la curent clientii cu ultimele oferte si noutati. Iti oferim campanii de newsletter gandite exact pentru business-ul tau, tinand cont de publicul tau tinta. Rezultatele acestor campanii pot fi urmarite si analizate in timp real.

branding

logo design

Preț de la 80 EURO

Sigla reprezinta atat vizual cat si simbolistic afacerea ta. Este elementul de baza al unui brand, motiv pentru care punem accent pe creearea unui design cat mai atractiv si care sa ramana in mintea clientilor tai.

branding

Branding-ul este un proces complex care nu tine doar de identitatea vizuala, ci si de strategia de promovare si modul in care mesajul afacerii tale este perceput de clienti. Cu ajutorul nostru, brand-ul tau va deveni unul de succes.

grafica publicitara

Modul in care produsele sau serviciile tale sunt prezentate clientilor face diferenta dintre succes si esec. Concepem si realizam design-ul elementelor grafice care sa defineasca identitatea vizuala a business-ului tau.

design produse

Nu e de ajuns sa ai un produs de calitate. Design-ul acestuia sau al ambalajului sau este primul contact intre produs si consumatorul final. Prin serviciile noastre de design, te asiguram ca prima impresie va fi una pozitiva.

design responsive

O versiune de site functionala pe toate dispozitivele garanteaza o navigare excelenta.

Popularitatea mediilor mobile a facut din acest tip de design o necesitate nu doar pentru a ramane relevant in rezultatele motoarelor de cautare, ci si pentru o experienta cat mai buna a utilizatorilor.

Search Engine Optimization

80% din utilizatorii online folosesc un motor de cautare pentru a lua o decizie de cumparare.

Prin pozitionarea pe primele pozitii pentru cuvintele cheie ale afacerii tale, site-ul tau beneficiaza de un flux continuu de posibili clienti dar si de un vot de incredere in plus din partea acestora.

pay per click

Platesti doar pentru vizitatorii care intra pe site-ul tau sau te contacteaza.

Acest tip de campanie este foarte eficient datorita posibilitatii de identificare si abordare directa a publicului tinta. De asemenea iti ofera oportunitatea de a-ti gestiona bugetul intr-un mod eficient.

metoda noastra de lucru

Concept

Design

Implementare

ai un proiect?

Suntem incantanti sa colaboram. Contacteaza-ne pentru o oferta gratuita!

Obtine oferta acum!

©Copyright 2008-2018 FreshMinds.ro. Toate drepturile rezervate.

Politica de protectia a datelor